ALİMOĞLU VAKFI KÜTÜPHANESİ'NİN ÜÇÜNCÜSÜ İSTANBUL'DA AÇILDI!

Alimoğlu Vakfı Kütüphanesi'nin Üçüncüsü İstanbul'da Açıldı!

Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak bilgi ve kültürle donatılmış bireylerin toplumların gelişiminde mihenk taşı olacağı inancıyla daha fazla gencin kitaplara erişimini destekleyerek, geleceğe daha güçlü adımlarla ilerlemesini hedefliyoruz.

“Kitap Gibi Şehirler” projemizle eğitim ve kültür alanındaki misyonumuzu bir adım daha ileriye taşımanın gururunu yaşıyoruz. Bu kapsamda 19 Şubat 2024 tarihinde Alimoğlu Vakfı Kütüphanelerinin üçüncüsünü, Dede Korkut Anadolu Lisesi’nde İstanbul’da hayata geçirdik.

Açılış konuşmasında, Orzaks İlaç ve Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Ecz. Selman Alimoğlu: “Her yıl sayısını artırmayı hedeflediğimiz Alimoğlu Vakfı Kütüphanelerinin, okulların ihtiyaçları doğrultusunda tasarlanması ve projenin ilgili illerdeki Milli Eğitim Müdürlükleri koordinasyonunda yürütülmesi adına çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bu kütüphanenin, öğrencilerimizin akademik başarılarını artırarak onlara bilgiye açılan kapıları aralamasını ve kitapların aydınlık yüzünün geleceklerine ışık tutmasını temenni ediyorum.” dedi.

İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin Çıkrıkçı: “Bugün dünyada bilimi ve bilgiyi üretenler dünyayı yönetiyorlar, insanlığın ihtiyacı olan ne varsa çalışarak üreteceğiz. Bu hususta önemli katkılar sunan Alimoğlu Vakfı’na teşekkür ederiz.” dedi.

Değerli katılımları için İstanbul Bahçelievler İlçe Milli Eğitim Müdürü Sayın Emin Çıkrıkçı’ya, Dede Korkut Anadolu Lisesi Okul Müdürü Sayın Fikret Keklik’e, açılış törenimize icabet eden ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Alimoğlu Vakfı Kütüphanesi’nin hayırlı olmasını diler, “Kitap Gibi Şehirler” projemizle ülkemizin dört bir yanında daha fazla kütüphaneyi gençlerimizin hizmetine sunma azmi ve kararlılığıyla çalışmalarımıza devam edeceğimizi bildiririz.

29 Mar 2024