STAJ PROGRAMI

Pratiğe Yolculuk Bursiyer Staj Programı Başvuru Sonuçları Açıklandı!

Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı olarak her yıl büyük bir heyecanla düzenlediğimiz 2024 Yılı “Pratiğe Yolculuk” staj programı başvuruları sonuçlanmıştır. Bu yıl da yoğun bir ilgiyle karşılanan staj programımıza alınan başvurular, titizlikle değerlendirilmiş ve programa yalnızca zorunlu stajı olan adaylar kabul edilmiştir. Staj programı takvimimiz 22 Temmuz – 02 Eylül tarihleri arasındadır.

Staj programımıza kabul edilen tüm adaylarımızı tebrik ediyor ve başarılarının devamını diliyoruz. Programa katılım sağlayamayacak adayların en geç 12 Haziran tarihine kadar katılım durumlarını tarafımıza bilgilendirmeleri gerekmektedir.

Detaylı bilgi için iletişime geçebilirsiniz. Tüm adaylarımıza başarılı bir staj dönemi dileriz.

"SAĞLIKLI BİR FİKRİM VAR" Lisans Öğrencileri Proje Yarışması Başvuruları Açıldı!

Alimoğlu Sağlık ve Eğitim Vakfı, Orzaks İlaç ve İstanbul Üniversitesi- İstanbul Tıp Fakültesi iş birliği ile hazırlanan “Sağlıklı Bir Fikrim Var” lisans öğrencileri proje yarışması başvuruları açıldı!

Genç yeteneklere, sağlık alanındaki inovatif fikirlerini sergilemelerine olanak tanıyan bir platform sunmayı hedefliyoruz. Web sitemizde yer alan “Projeler” menüsüne tıklayarak, detaylara ulaşabilirsiniz. 

Başvuru için tıklayınız. 

Başvurular 14 Eylül 2024 tarihine kadar kabul edilecektir.